Onnea Ojanko - Racinel Areenan huoltorakennus on valmis!

Racinel Areenalle Ojangon koiraurheilukeskukseen valmistui lokakuussa 2015 huoltorakennus. Ensimmäistä kertaa rakennus on käytössä HSKH:n virallisissa agilitykilpailuissa 24.-25.10.2015. Huoltorakennuksessa on WC-tilojen ja toimiston lisäksi 32-paikkainen kahvio ja hyvin varusteltu keittiö uudenaikaisine laitteineen. Huoltorakennuksen valmistumisen myötä bajamajat poistuvat käytöstä ja myös arkena Racinel Areenaa käyttävät pääsevät WC-tiloihin. Arkena WC-tiloihin kuljetaan huoltorakennuksen päädystä ulkokautta. Ovessa on koodilukko, joka avataan samalla koodilla kuin tien ajoportti.

Huoltorakennus tulee palvelemaan Racinel Areenan kisa- ja tapahtumajärjestäjiä, ja sitä vuokrataan luento- ja kokouskäyttöön. Kahviossa on videotykki ja äänentoisto kokous- ja koulutustilaisuuksia varten. Lisätietoja huoltorakennuksen varauksesta ja hinnastosta löytyy osoitteesta www.ojanko.fi/hinnasto.

Huomioithan, että kaikki hallin välineistöön, tekniikkaan tai ympäristöön liittyvät asiat tulee ilmoittaa kiinteistönhuoltaja Soile Lahdelle osoitteeseen huolto[at]ojanko[dot]fi. Ilmoittettavia asioita ovat esimerkiksi rikkoutuneet esteet, havaitut vesivauriot (kattovuodot, WC-vuodot jne.), lämmityksen säätöön liittyvät asiat ja ikkunoihin ja oviin liittyvät korjausta tai säätöä vaativat asiat.

Tervetuloa viihtymään uudistuneelle Racinel Areenalle Ojangon koiraurheilukeskukseen!