Ojanko Areenan vapaaharjoitteluajat varataan Skeddalla

ojankoareena.skedda.com/booking

[Päivitetty 11.4.2022: Päivän bonusvuoro, lisätty 1.5.2022 tiedotteessa mainittu, mutta sääntöihin päivittämättä jäänyt kohta max. 2 voimassa olevasta varauksesta.]

Ojanko Areena vapaaharjoitteluaikojen varaamiseen käytetään Skedda-varausjärjestelmän. Kaikki vapaaharjoitteluajat varataan Skeddalla. Tavoitteena on mahdollistaa helppo ja nopea varauksien tekeminen lyhyemmällä aikavälillä sekä saada halliaika tehokkaaseen käyttöön tasapuolisesti vapaaharjoitteluoikeuden haltijoille. Vapaaharjoitteluoikeudella tarkoitetaan omatoimista harjoittelua, johon vapaaharjoitteluoikeudenhaltija voi varata ajan silloin kun hallissa ei ole muita varauksia.

Kalenteri näyttää kaikki hallivaraukset

Osoitteessa ojankoareena.skedda.com/booking näet vapaat ajankohdat sekä varaukset (varatut vapaaharjoittelu- ja irtovuorot, vakiovaraukset ja tapahtumavaraukset).

Kesäkauden kenttäjako »
Talvikauden kenttäjako »

Irtovuorot

Irtovuorojen varaamiseksi tarkista onko haluamasi aika vapaana ja lähetä varauspyyntö osoitteeseen varaukset[at]ojanko[dot]fi.

Anna palautetta

Keräämme käyttäjiltä palautetta Skedda-varausjärjestelmästä ja säädämme sitä tarvittaessa. Samalla lomakkeella voit antaa palautetta myös Ojanko Areena -hallista ja Ojangon koiraurheilukeskuksen alueesta. Linkki palautelomakkeeseen: https://forms.gle/qnCG7zKNToVx5YPU9.

 

ojankoareena.skedda.com/booking

ojankoareena.skedda.com/booking
 

NÄIN OTAT SKEDDAN KÄYTTÖÖN

1. Ensin sinun tulee hankkia vapaaharjoitteluoikeus HSKH:lta, BAT:lta tai Ojangon Koiraurheilukeskus Oy:ltä.

2. Vapaaharjoitteluoikeuden vahvistamisen jälkeen sinulle lähetetään kutsu rekisteröityä Skedda-palveluun. Sähköpostiviestin lähettäjä on huolto[at]ojanko[dot]fi.

3. Vahvista käyttäjätilisi.

4. Järjestelmä on nyt valmis käyttöösi. Mikäli sinulla on ongelmia varausjärjestelmän rekisteröitymisen kanssa niin laita viestiä osoitteeseen varaukset[at]ojanko[dot]fi.

 

NÄIN VARAAT VAPAAHARJOITTELUAJAN SKEDDA.COMISSA

1. Kirjaudu osoitteessa https://app.skedda.com/account/login.

2. "+" -ikonista ruudun oikeassa alareunassa tai klikkaamalla kellonaikasaraketta kalenterista pääset varaamaan sinulle sopivan vapaaharjoitteluajan.

3. Varauksen aikaa voi muokata järjestelmässä varauksen kohdalla (Edit booking tai Cancel booking), tai varausvahvistuksessa olleen linkin kautta. Muistathan perua varauksesi etukäteen jos et aio käyttää varaamaasi vuoroa!

5. HUOM! Mikäli kanssasi treenaa useampi vapaaharjoitteluoikeutettu niin merkitse tämä tiedoksi varaukseen kohtaan Notes. Tätä tietoa hyödynnetään kun arvioidaan hallin käyttöastetta ja myönnettävien vapaaharjoitteluoikeuksien kokonaismäärää. 
 

VAPAAHARJOITTELU OJANKO AREENALLA

Vapaaharjoitteluoikeudella tarkoitetaan omatoimista harjoittelua, johon vapaaharjoitteluoikeudenhaltija voi varata ajan silloin kun hallissa ei ole muita varauksia.

Hallissa vapaaharjoitellaan vain etukäteen varatulla vuorolla. Vuoroja voi varata vain voimassaolevalla vapaaharjoitteluoikeudella. Vuoron varaamiseen tarvitset Skedda-tilin.

Ohjeita varaamiseen

 • varaus voi olla 30-60 minuuttia.
 • varauksien yhteismäärä voi olla enintään 2 tuntia päivässä.
 • varauksia voi yhteensä olla enintään 2 varausta.
 • arkisin kello 15-23 voi olla voimassa enintään yksi (1) varaus.
 • varauksen voi tehdä enintään 2 viikon päähän.
 • vuoro on peruttava viimeistään 60 min ennen varauksen alkua.
 • Päivän bonusvuoro. Päivän bonusvuoro tarkoittaa, että jatkossa on mahdollista varata yksi ylimääräinen vapaaharjoitteluvuoro (kesto 30-60min) kuluvalle päivälle muiden varausten lisäksi, jos varauskalenterissa on tilaa. Tämän vuoksi on edelleen erityisen tärkeää muistaa vapauttaa vuoro, jos on estynyt sille saapumaan tai jos huomaa varanneensa liian pitkän vuoron!
 • varaathan vuoron vain kun olet oikeasti tulossa treenaamaan. Tarpeettomien varausten tekeminen ja toistuvat peruutukset voivat johtaa varausoikeuden rajoittamiseen.

Kulku halliin, toiminta vuorolla

 • Vapaaharjoitteluoikeuden omaavien käyttäjien kulkuoikeus päivitetään järjestelmään automaattisesti.
 • Avain pitää päivittää kertaalleen avaimenpäivityspisteessä (3. kentän ovella tai WC-aulassa).
 • Huomioi Koronaohjeet.
 • Kesäkaudella hallissa on käytössä kolme kenttää, talvikaudella kenttiä on viisi.
 • Kenttien väliaitoja ei saa siirtää.

Säännöt

 • Vapaaharjoitteluoikeus koskee vain vapaaharjoitteluoikeuden haltijaa ja jokaisella treenaajalla tulee olla vapaaharjoitteluoikeus.
 • Mukana saa olla avustaja, mutta vapaaharjoitteluaikaa ei saa käyttää ammatinharjoittamiseen tai liiketoimintaan.
 • Kenttä on varaajan käytössä koko varausajan (vakiovuoro, irtovuoro tai vapaaharjoitteluvuoro). Seuraavan on lupa tuoda omat tavaransa vasta oman vuoronsa aikana. Kaverit voivat keskenään sopia toisin. Huomioithan muut treenaajat ja tule halliin vasta kun vuorosi alkaa.
 • Varaathan vuoron vain kun olet oikeasti tulossa treenaamaan. Tarpeettomien varausten tekeminen ja toistuvat peruutukset voivat johtaa varausoikeuden rajoittamiseen.
 • Noudata hallin voimassaolevia sääntöjä.
 • Varatessasi vuoron hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti.
 • HUOM! Halliyhtiö varaa oikeuden kesken kauden muuttaa vapaaharjoittelun ajanvaraamisen sääntöjä pystyäkseen takaamaan vapaaharjoitteluoikeuden hyödyntämisen mahdollisimman tasapuolisesti oikeudenhaltijoille.

Anna palautetta

Keräämme käyttäjiltä palautetta Skedda-varausjärjestelmästä ja säädämme sitä tarvittaessa. Linkki palautelomakkeeseen: https://forms.gle/qnCG7zKNToVx5YPU9.

Muistathan, että tulet Ojankoon vain täysin terveenä! Haluamme muistuttaa käsihygienian tärkeydestä, jokaiselta kentältä löytyy käsidesiä.