Ojanko Areena

Ojanko Areena tarjoaa erinomaiset puitteet monipuoliseen harrastamiseen ympäri vuoden.

Talvikaudella hallissa harjoittelee yli 500 agilityurheilijaa koirineen joka viikko. Vakiovuorojen lisäksi hallissa järjestetään erilaisia tapahtumia, joista suurimpia ovat viikonloppuisin järjestettävät viralliset agilitykilpailut. Ojanko Areenaan mahtuu kaksi (2) kilpailumitat (800m2) täyttävää kenttää. Viikonloppuisin järjestettävien tapahtumien kävijamäärä voi yltää jopa 1000 kävijään päivässä.

Koko ja kentät

Ojanko Areenalla on harjoittelutilaa 2700 m2 (30 m * 90 m). Hallin alustana on kimmoisa Saltexin kumirouhetekonurmimatto, joka on pitävä sekä tassun että tossun alla. Hallin kentät on erotettu toisistaan umpinaisilla kevyillä väliaidoilla. Tapahtumia varten hallista voidaankin helposti rajata erikokoisia ja -muotoisia alueita väliaitoja siirtämällä.

Ojanko Areenalla on harjoituskäytössä viisi kenttää talvikaudella. Neljällä harjoituskentällä on talvikaudella täysi agilityestesarja, 1-kentällä ei ole rengasta eikä pussia. Hankinnoissa on kiinnitetty erityistä huomiota esteiden turvallisuuteen, keveyteen ja helppoon siirreltävyyteen. Kesäkaudella hallissa on kolme harjoituskenttää.

Kenttäjako kesäkausi »
Kenttäjako talvikausi »

Hallin lämpötila on 10-12 astetta, mikä on havaittu sekä koirille että ohjaajille parhaaksi lämpötilaksi koiraurheiluun. Tilavassa hallissa on kiinnitetty huomiota ilmastointiin, lämmön tasaiseen jakautumiseen, valaistukseen ja hallin akustiikkaan.

Kahvio ja WC-tilat

Ojanko Areenaan valmistui lokakuussa 2015 huoltorakennus. Huoltorakennuksessa on WC-tilojen ja toimiston lisäksi 40-paikkainen kahvio ja hyvin varusteltu keittiö uudenaikaisine laitteineen.

Halli sijaitsee rauhallisen Ojangon ulkoilualueen lounaiskulmassa. Ojangon koiraurheilukeskusta ympäröivät laajat metsäalueet ja Hakunilan urheilupuiston valaistu ulkoilureitistö takaavat monipuoliset lenkkeilymahdollisuudet ennen ja jälkeen harjoittelun.

Omistajat

Hallin rakennuttajana ja omistajana toimii Ojangon Koiraurheilukeskus Oy. Yhtiön omistavat Ojangon koiraurheilukeskuksen alueella toimivat rekisteröidyt yhdistykset, n. 550-jäseninen Hakunilan seudun koiraharrastajat (HSKH ry) ja n. 200 jäsenen Border Agility Team (BAT ry). Halli-investointia varten perustettu yhtiö vastaa nykyään myös Vantaan kaupungilta vuokratun n. 6,3 hehtaarin alueen vuokrauksesta. Alue on ollut HSKH:lla vuokrattuna Vantaan kaupungilta vuodesta 1997 alkaen.

Käyntiosoite

Pitkäsuonkuja 6, 01230 Vantaa

Ajo-ohje »