Yleistä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisista oikeuksista

Kun olet asiakkaana Ojangon Koiraurheilukeskus Oy:n (jäljempänä Koiraurheilukeskuksen) palveluissa tai muutoin asioit Koiraurheilukeskuksen kanssa, keräämme henkilötietojasi siinä määrin kuin se on palveluiden tuottamiseksi tarpeellista.

Tiedot on kerätty eri rekistereihin tietojen käyttötarkoitusten mukaan. Rekistereistä on laadittu rekisteriselosteet, joista näet kuka on rekisterinpitäjä ja kuka on rekisterin yhteyshenkilö. Samoin rekisteriselosteista näkyvät kunkin rekisterin tietojen käsittelyn tarkoitukset ja muuta tarpeellista tietoa, josta sinulla on oikeus tietää.

Sinulla on oikeus tietää, mitä tietoja sinusta kerätään. Pyynnön omien tietojesi saamiseksi voit tehdä sähköpostitse hallitus[at]ojanko[dot]fi
Jos tietosi ovat mielestäsi väärin, sinulla on oikeus vaatia tietojesi oikaisemista. Vaatimuksen tietojesi oikaisemiseksi voit tehdä sähköpostitse hallitus[at]ojanko[dot]fi

Rekisteriselosteissa kerrotaan kunkin rekisterin osalta, jos tietoja luovutetaan säännönmukaisesti johonkin. Näiden säännönmukaisten luovutusten lisäksi henkilötietoja saadaan käyttää tilastollisia tarkoituksia varten. Tällöin tiettyä henkilöä koskevat tiedot eivät paljastu ulkopuolisille.
Rekisteriselosteessa mainitulta yhteyshenkilöltä voit kysyä tietojesi käsittelystä.

Ojangon Koiraurheilukeskus Oy noudattaa henkilötietojen käsittelyssä ja arkistoinnissa hyvää tietojenkäsittelytapaa ja kansallista tietoturvaohjeistusta.

Rekisteriseloste asiakasrekisteristä

Rekisteriseloste kameravalvonnasta